Career Switch

“Spelen. Leren. Groot worden. Worden! "

Als kind vloog ik de grootste avonturen tegemoet. Met m’n vrienden, hoog boven de wolken, naar een wereld vol fantasie. Onverschrokken en met onuitputtelijke energie.

Dat iemand met zoveel verbeelding er een exacte wetenschap als studierichting uitkiest, is opmerkzaam. En toch: biochemie.

 

“Kies met je hart… kies voor de switch”

Chemie is fascinerend. Of toch die tussen mensen. Werken binnen de HR wereld is voor mij dan ook dé switch. M’n levenskracht en sociale intelligentie komen hier al 15 jaar mooi tot hun recht.

 

“It’s your life …”

CareerSwitch is daarom gegroeid vanuit de overtuiging dat wie z’n persoonlijke waarden in een job terugvindt, het duurzame verschil maakt voor een organisatie. We focussen ons als werving- & selectiekantoor helemaal op de klik. Die tussen werknemer en werkgever, dat spreekt voor zich, maar ook vooral die tussen wie je als persoon écht bent en je job. We gaan alleen maar voor die chemie, beloofd.


 

Sophie, zaakvoerster CareerSwitch
Vacatures
Andere vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Je zoekt een job?

CareerSwitch zorgt ervoor. We beloven je er zelfs één die je op het lijf geschreven is. Je persoonlijke skills vormen namelijk de basis voor een boeiende jobkeuze.