“Later als ik groot ben …”

Word ik: brandweerman, piloot, verpleegster, Sinterklaas. Heerlijk onschuldig, de toekomstdromen van een kind. Of toch niet? Passie en talent ontwikkelen zich namelijk in je vroege jeugd.

Ga het zelf maar na … Een analytisch denkvermogen als kind? De grootste babbelaar in de klas of net niet? Doe je met deze eigenschappen vandaag nog iets?

 

“What you love, what you’re good at, where you can live from.”

CareerSwitch is gegroeid vanuit de overtuiging dat wie z’n persoonlijke waarden in een job terugvindt, het duurzame verschil maakt voor een organisatie. Als werving- & selectiekantoor focussen we ons dan ook helemaal op de klik. Die tussen jezelf en je toekomstige werkgever, dat spreekt voor zich, maar ook vooral die tussen wie je als persoon écht bent en je job.

 

“It’s your life …”

CareerSwitch is dan ook graag je vertrouwenspartner in het maken van — jawel — de switch. Die waarden die je écht gelukkig maken, vormen de basis in de zoektocht naar je geschikte job.


 

Succes met de switch!

Vacatures
Andere vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Je zoekt een job?

CareerSwitch zorgt ervoor. We beloven je er zelfs één die je op het lijf geschreven is. Je persoonlijke skills vormen namelijk de basis voor een boeiende jobkeuze.